Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
15723
Players:
26
Forum Home > Ventrilo Server Administration & Help > HTML vertical banners not working?
mo0m1nPM
#1
HTML vertical banners not working?
Oct 13, 2010 12:52 PM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
Hi guys.

I already use a vertical HTML banner for our server on our website - www.section18.info, but I do not be able to appear to be able to make a new one for our Vent server.

I could really do with using one as our website provider use somebody else and apparently these other people have not paid their bills so it has been cut off. (I wont mention their name lol)

I have added our Vent server here - http://www.gametracker.com/server_info/85.236.100.19:23067/b/, but as you can see from the page, I cannot make a vertical banner?

Am I missing something?

Many thanks

PapaLazaru

Head Goat

Section 18
burnPM
#2
Oct 13, 2010 1:36 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
Can you please explain what you mean by "I cannot make a vertical banner"? Is there a customization option that isn't working properly?
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

mo0m1nPM
#3
Oct 13, 2010 2:00 PM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
Hi

yes, that is what I mean. The bottom link in my first post allows the customisation of the HTML vertical banner, but does not give me any code for my website. As yopu can see, it give me the code for the image banner but not for the 'VERTICAL VENTRILO SERVER HTML BANNERS'.
Last edited by: mo0m1n Oct 13, 2010 2:06 PM
burnPM
#4
Oct 13, 2010 3:05 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
Right below the 4 customization options is the Website/Blog code. That is the code you must use.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

mo0m1nPM
#5
Oct 13, 2010 3:17 PM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
My problem is though, that it is not offering me a code. I can customize it but it does not give me anything to copy and paste.

Really confusing.

Can you paste the code here I know how to customize it afterwards.

This is what I see - http://i624.photobucket.com/albums/tt324/tattsyrup/20f99485.png

There is no code to copy?

burnPM
#6
Oct 13, 2010 4:25 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
Can you post a thread in the bug reports forum with a link to this thread?

Also, you can tell me what options you want and I'll edit it and copy to you the appropriate code for how you want it.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

mo0m1nPM
#7
Oct 13, 2010 4:54 PM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
Ok will do. Thanks.
mo0m1nPM
#8
Oct 13, 2010 5:11 PM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
This is the code I use for the server. Just needs to be the same width and height. I can sort out the colours after -

<iframe src="http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=85.236.100.70:19567&bgColor=333333&fontColor=CCCCCC&titleBgColor=222222&titleColor=FF9900&borderColor=555555&linkColor=FFCC00&borderLinkColor=222222&showMap=1¤tPlayersHeight=100&showCurrPlayers=1&showTopPlayers=0&showBlogs=0&width=200" frameborder="0" scrolling="no" width="200" height="412"></iframe>
burnPM
#9
Oct 13, 2010 6:18 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

mo0m1nPM
#10
Oct 14, 2010 2:58 AM
Joined: Dec 21, 2009
Posts: 8
Burn, many thanks seriously!

Added it my website we are all working.

Cheers!