Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
15723
Players:
29
se7enauPM
#1
Cant log in as Admin
Aug 30, 2010 11:52 PM
Joined: Aug 30, 2010
Posts: 9
Can any 1 help me please i just got ventrilo from gametracker and now trying to log in as admin to set it up BUT i cant as its say wrong password

i have reset the password a few times and it dont work


i can log in as a guest NP with the globe password BUT cant log with admin password >?

I know about ventrilo as i have use it befor but i cant seem to find out why i cant log in sorry any one who can help please do thanks


I use ventrilo 3.0.5
se7enauPM
#2
Aug 31, 2010 12:19 AM
Joined: Aug 30, 2010
Posts: 9
se7enau wrote:
Can any 1 help me please i just got ventrilo from gametracker and now trying to log in as admin to set it up BUT i cant as its say wrong password

i have reset the password a few times and it dont work


i can log in as a guest NP with the globe password BUT cant log with admin password >?

I know about ventrilo as i have use it befor but i cant seem to find out why i cant log in sorry any one who can help please do thanks


I use ventrilo 3.0.5



Fixed Thank you can close post
yownPM
#3
Aug 31, 2010 5:52 AM
Joined: Aug 31, 2010
Posts: 1
do u see password that GT send you on mail...?
se7enauPM
#4
Aug 31, 2010 11:37 PM
Joined: Aug 30, 2010
Posts: 9
hey there mate i see the admin round here r not the best



what u have to do is log in to ventrilo as a guest the any were on ventrilo right click your mouse

Go to Server Admin

Then you login as ADMIN with the password send to you by gametracker

hope it helps u
se7enauPM
#5
Aug 31, 2010 11:38 PM
Joined: Aug 30, 2010
Posts: 9
yown wrote:
do u see password that GT send you on mail...?


yer i worked it out
tammiPM
#6
May 30, 2013 2:20 PM
Joined: May 30, 2013
Posts: 3
How can I have a Admin ??
hiiragikagamiiPM
#7
Jun 18, 2013 8:16 AM
Joined: Jun 06, 2013
Posts: 6
Last edited by: hiiragikagamii Jun 18, 2013 8:26 AM