Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
3386
Players:
64
PREV 1 2 NEXT
shooter25bPM
#1
Sof2 v1.00 not on master list
Mar 30, 2011 12:21 PM
Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2
i have tryed everything to get on master list but fails all the time i will show up on gametracker and says its online and anyone can connect by ip but i cant even see it on qtracker i dont know whats going on and i run server from rpm pro 4.0 its set to +set dedicated 2
Last edited by: shooter25b Apr 05, 2011 2:19 PM
shooter25bPM
#2
Mar 30, 2011 4:06 PM
Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2
shooter25b wrote:
i have tryed everything to get on master list but fails all the time i will show up on gametracker and says its online and anyone can connect by ip but i cant even see it on qtracker i dont know whats going on
and i run server from rpm pro 4.0 its set to +set dedicated 2
bsepinkopsPM
#3
Aug 07, 2011 4:12 AM
Joined: Jul 25, 2008
Posts: 5
Are you running the server from home?
If you do: Did you open poort 20100 on your routers portforwarding?

Did you add c://progfiles/sof2/sof2mp.exe +set dedicated 2 +set fs_game "MOD NAME HERE" +set host_port 20100 +set rconpassword "HERE" +exec server.cfg

Then you need to patch your server with lpatch, because there is alot of server crashes going on, by using getstatus.

If all else fails im at

|BSE|Web
http://bsesof2.webs.com

purplePM
#4
Aug 31, 2011 1:37 PM
Joined: Jan 18, 2008
Posts: 3
Hello
My server company changed servers about 3 days ago so we have now a new ip/port
But i can't find the new server on gametracker anymore
Can somone help me please to find him again
servername is [PH] EXTREME ip 95.211.38.104 port is 20160
THANKS in advance
M
burnPM
#5
Aug 31, 2011 3:00 PM
Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10924
You'll have to add the new server info to the site.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

purplePM
#6
Sep 01, 2011 1:39 AM
Joined: Jan 18, 2008
Posts: 3
Hi burn,:)
Yes i know but maybe i do it wrong, can't find the option to add a new server.
When i choose addserver to my favorits and fill in ip/port it show me a wrong server
burnPM
#7
Sep 01, 2011 8:21 AM
Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10924
I had no issue adding the server to the website http://www.gametracker.com/server_info/95.211.38.104:20160/
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

purplePM
#8
Sep 02, 2011 12:58 AM
Joined: Jan 18, 2008
Posts: 3
burn wrote:
I had no issue adding the server to the website http://www.gametracker.com/server_info/95.211.38.104:20160/


Thank U burn
mike2009PM
#9
Jun 19, 2012 2:53 PM
Joined: Oct 11, 2009
Posts: 2
i got the same prob everyone can join my server by ip and add ip to favs but not in the gameing list i've checked ports are open with pfportchecker and its saying they are all open this is what console says

Hitch warning: 2237 msec frame time
Resolving master.sof2.ravensoft.com
master.sof2.ravensoft.com resolved to 63.146.124.45:20110
Sending heartbeat to master.sof2.ravensoft.com
Checking version...
Hitch warning: 948 msec frame time

Rcon from 24.341.532.66:-8746:
serverinfo
Rcon from 24.341.532.66:-8746:
status
Rcon from 24.341.532.66:-8661:
status
Rcon from 24.341.532.66:-8661:
serverinfo
Rcon from 24.341.532.66:-8661:
status
mike2009PM
#10
Jul 19, 2012 5:55 AM
Joined: Oct 11, 2009
Posts: 2
shooter25b wrote:
i have tryed everything to get on master list but fails all the time i will show up on gametracker and says its online and anyone can connect by ip but i cant even see it on qtracker i dont know whats going on and i run server from rpm pro 4.0 its set to +set dedicated 2



to get around this you will need to use all ports dmz on 1 lan
but make sure you use good firewall
PREV 1 2 NEXT