Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
6954
Players:
284
Forum Home > Halo Mods & Maps > Halo Anti cheat 2
PREV 1 2 3 NEXT
electronik1991PM
#1
Halo Anti cheat 2
Jun 18, 2017 7:41 AM
Joined: May 15, 2017
Posts: 5
Does anyone have a link for me to download HAC 2?
robin3skPM
#2
Jun 18, 2017 7:45 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 1793
electronik1991 wrote:
Does anyone have a link for me to download HAC 2?


Download, extract and put the file into the controls folder;

http://198.98.120.174/




Reporting Abuse | Guides and FAQs

electronik1991PM
#3
Jun 18, 2017 8:00 AM
Joined: May 15, 2017
Posts: 5
robin3sk wrote:
electronik1991 wrote:
Does anyone have a link for me to download HAC 2?


Download, extract and put the file into the controls folder;

http://198.98.120.174/



Thank you sir, now can you please where to put the file?
robin3skPM
#4
Jun 18, 2017 8:02 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 1793
electronik1991 wrote:
robin3sk wrote:
electronik1991 wrote:
Does anyone have a link for me to download HAC 2?


Download, extract and put the file into the controls folder;

http://198.98.120.174/



Thank you sir, now can you please where to put the file?



Open up your Halo's installation directory and copy and paste the "loader.dll" file into the controls folder.

Here's the link to the help page... You should've already seen this page on the site.

And i also wrote;

robin3sk wrote:
Download, extract and put the file into the controls folder;

- http://198.98.120.174/help.html




Reporting Abuse | Guides and FAQs

electronik1991PM
#5
Jun 18, 2017 8:06 AM
Joined: May 15, 2017
Posts: 5
Oh sorry lol, it works now. Ty!!!!
electronik1991PM
#6
Jun 18, 2017 8:08 AM
Joined: May 15, 2017
Posts: 5
Is there a way to change the field of view without using that annoying mouse thingy?
robin3skPM
#7
Jun 18, 2017 8:09 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 1793
electronik1991 wrote:
Is there a way to change the field of view without using that annoying mouse thingy?


You can adjust your FOV using the console with the command;

Fov (value here)

E.g: Fov 69




Reporting Abuse | Guides and FAQs

Last edited by: robin3sk Jun 18, 2017 8:17 AM
electronik1991PM
#8
Jun 18, 2017 9:13 AM
Joined: May 15, 2017
Posts: 5
It works, thanks... I know that you can quick-join a server, but is there a way to do it in the console and keep that command?
robin3skPM
#9
Jun 18, 2017 10:13 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 1793
electronik1991 wrote:
It works, thanks... I know that you can quick-join a server, but is there a way to do it in the console and keep that command?


Whenever you're in a server, get in the console and type copy.
Open the console again and use your mouse and right click. The IP address of the server and the command to join will show up. Hit enter and you'll join the server.
Use that same command to join other servers. You have to change the IP address of course.




Reporting Abuse | Guides and FAQs

robin3skPM
#10
Jun 18, 2017 10:26 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 1793
tittyslayer wrote:
--- I never knew about these functions, are there any other functions that you can use via the console that correlates to HAC2? ---


There are a lot more commands, i suggest that you navigate to the site and look at them. (Everything is listed under the headings)

http://198.98.120.174/index.html




Reporting Abuse | Guides and FAQs

PREV 1 2 3 NEXT