Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
45662
Players:
12345
Forum Home > Garry's Mod Server Administration & Help > Leaderboards in the loading screen.
space_goonPM
#1
Leaderboards in the loading screen.
May 29, 2018 12:20 AM
Joined: May 19, 2018
Posts: 1
Hey guys, first post so I hope I'm in the right section.
I'm trying to get a leaderboard to display on the loading screen, but it's not showing up. When I view it in chrome, however, it works fine.
Here's the code for it. I'm not sure what I'm doing wrong and neither do my friends, so any help would be great. Thanks,
- Steven
chimaera500PM
#2
May 29, 2018 12:47 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2522
https
__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQs | General Help
blankabunPM
#3
Jun 07, 2018 4:35 AM
Joined: Mar 30, 2016
Posts: 1
Changing it to use https in the iframe's src attribute did not help.
Are you suggesting that we try having our web server hosting the loading page use https?

And, we're having the same issue with the image versions of the leaderboard.

The map preview images, such as this one, work fine regardless of http or https when used in an img element
https://image.gametracker.com/images/maps/160x120/garrysmod/gm_flatgrass.jpg

but the image leaderboards don't show up properly when used in an img element
https://cache.gametracker.com/server_info/74.91.124.71:27015/b_160_400_0_FFFFFF_C5C5C5_FFFFFF_252A58_0_0_1.png

(all of this only applies when the page is being used as a loading screen inside of garry's mod. Both images when used as an img element work fine in, say, chrome.)
Last edited by: blankabun Jun 07, 2018 9:43 AM