Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
103394
Players:
5302
Forum Home > Call of Duty 4 Server Administration & Help > cod4 masterserver listing issue
cronambsPM
#1
cod4 masterserver listing issue
Jun 30, 2019 3:22 PM
Joined: May 10, 2011
Posts: 196
Anyone out there knows how to get a server working with masterserver listing on Call of duty 4, my friend currently have a server https://www.gametracker.com/server_info/74.91.116.154:28960/ and we attempted to change the port and still not showing on the masterlist of cod4
hellvixPM
#2
Jul 03, 2019 1:14 PM
Joined: Jan 06, 2008
Posts: 1
cronambs wrote:
Anyone out there knows how to get a server working with masterserver listing on Call of duty 4, my friend currently have a server https://www.gametracker.com/server_info/74.91.116.154:28960/ and we attempted to change the port and still not showing on the masterlist of cod4


I've been playing this server since 2007 and I've always seen this bug.
powahrangerPM
#3
Jul 10, 2019 5:29 AM
Joined: Mar 08, 2015
Posts: 6
cronambsPM
#4
Jul 10, 2019 6:54 AM
Joined: May 10, 2011
Posts: 196
Ya there's seem be some exploites being done, screw it
alexandercurlPM
#5
Jul 10, 2019 7:45 PM
Joined: Mar 06, 2014
Posts: 10
cronambs wrote:
Ya there's seem be some exploites being done, screw it


What do you mean?
If you want to register on CoD4X Masterserver, you have to run CoD4X server first.
That server is a normal 1.7, it never gonna get registered on a CoD4X master.