Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Ideas & Requests > General: Enable HTTPS connections
PREV 1 2 3 4 5 NEXT
joschi14532PM
#1
General: Enable HTTPS connections
Mar 11, 2014 6:13 AM
Joined: Mar 11, 2008
Posts: 1
Hello there,
i am running a secured page via https and if i set the IFrame source to

"https://www.gametracker.com/components/..."

it works for firefox (with a warning for mixed content) since the link above gets redirected on your server to

"http://cache.www.gametracker.com/components/..."

-> Note the connection type changed from https to http!
This causes chrome to block the frame completly and this issue could be easily solved by not forcing http through the .htaccess file but rather allow both connection types.

cheers

IRA™

P.S. if needed i will post a demo page that demonstrates this issue
vlad_slickPM
#2
Sep 21, 2014 2:34 PM
Joined: Feb 02, 2008
Posts: 8
Any updates on this issue?
tjimbooPM
#3
Oct 22, 2014 3:56 PM
Joined: Jul 09, 2007
Posts: 8
It is not possible to reach the game server banner with https from our own site and gives warning to visitors. As google will rank ssl/tls enabled sites higher it would be good if you could issue a trusted SSL cert.
shinythingPM
#4
Dec 16, 2014 6:19 PM
Joined: Nov 28, 2012
Posts: 1
+1.

We have just moved our website to SSL and as a result the GameTracker browser for our TS3 server no longer functions - being blocked by both Firefox and Chrome.

Please provide a way to embed the tracker using SSL.

Chrome will actually start indicating that non-SSL sites are a security risk in 2015.

EDIT: I see 800+ views of this thread. C'mon folks, register an account and add +1 to this thread!
Last edited by: shinything Dec 17, 2014 12:58 AM
kurtrussellPM
#5
Dec 19, 2014 6:54 AM
Joined: Apr 07, 2014
Posts: 2
+1

Proposal: Marking HTTP As Non-Secure
https://groups.google.com/a/chromium.org/forum/#!topic/blink-dev/DHQLv76QaEM
lemminatorPM
#6
Dec 20, 2014 5:08 PM
Joined: May 14, 2008
Posts: 4
joschi14532 wrote:
Hello there,
i am running a secured page via https and if i set the IFrame source to

"https://www.gametracker.com/components/..."

it works for firefox (with a warning for mixed content) since the link above gets redirected on your server to

"http://cache.www.gametracker.com/components/..."

-> Note the connection type changed from https to http!
This causes chrome to block the frame completly and this issue could be easily solved by not forcing http through the .htaccess file but rather allow both connection types.

cheers

IRA™

P.S. if needed i will post a demo page that demonstrates this issue


+1

hi have post this idea also !! i hope game tracker will do it to https . i must deinstall the game tracker because the homepage is running in ssl/https ... i hope the server banners are coming also in https .. so i ca install it again


kind regards
lemmi

what is the reason , that gametracker is not using https ? i think my opinionit is a https/ssl site is a secrurity is improved .
Last edited by: burn Jan 25, 2017 8:59 PM
pal18PM
#7
Jan 09, 2015 12:03 AM
Joined: Jun 22, 2011
Posts: 6
I think it comes down to 1 reason:

SSL puts more strain on a web server which could mean they need more of them which also increases expenses.
Last edited by: pal18 Jan 09, 2015 3:03 AM
kurtrussellPM
#8
Feb 14, 2015 6:31 AM
Joined: Apr 07, 2014
Posts: 2
The strain on the server is marginal. That point is old and was only valid years ago when the overal performance of servers was way lower than today.

Google for example said that they didn't needed new servers when they switched over various of their services to HTTPS.

https://istlsfastyet.com
sckewiPM
#9
Feb 28, 2015 7:42 AM
Joined: Jul 26, 2010
Posts: 22
+1, can't use my GameTracker banner on one of the sites I use because of this .
radnosPM
#10
Mar 19, 2015 6:33 PM
Joined: Apr 27, 2014
Posts: 2
same here, with our new clan page we are no longer able to embed the iframes, which makes me really sad. Would be glad to see some progress on this topic!

+1
PREV 1 2 3 4 5 NEXT