Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Bug Reports > server got reset?
PREV 1 2 3 4 5 NEXT
dzairgamingPM
#31
May 14, 2023 7:06 PM
Joined: Oct 01, 2016
Posts: 100

what is going on with Gametracker? +25000 fake servers still on ranked... and legit servers got removed??

CS1.6 Server Port 27015
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/

replaced with dayZ !!! (different port)
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:31236/
chimaera500PM
#32
May 15, 2023 5:37 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 4091
brainoh wrote:
what is going on with Gametracker? +25000 fake servers still on ranked... and legit servers got removed??

CS1.6 Server Port 27015
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/

replaced with dayZ !!! (different port)
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:31236/

Gametracker staff do not randomly delete servers: My server was deleted, what could have caused this?.

The server at 51.210.54.85:31236 is using query port 27015. It cannot be a 'replacement', as you state your server is on 25015 (there is no option to create a different query port to the join port when adding a CS 1.6 server); it is simply a new/different server.


__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
dzairgamingPM
#33
May 17, 2023 8:16 AM
Joined: Oct 01, 2016
Posts: 100
chimaera500 wrote:
brainoh wrote:
what is going on with Gametracker? +25000 fake servers still on ranked... and legit servers got removed??

CS1.6 Server Port 27015
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/

replaced with dayZ !!! (different port)
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:31236/

Gametracker staff do not randomly delete servers: My server was deleted, what could have caused this?.

The server at 51.210.54.85:31236 is using query port 27015. It cannot be a 'replacement', as you state your server is on 25015 (there is no option to create a different query port to the join port when adding a CS 1.6 server); it is simply a new/different server.




So who did that? server change himself from cs1.6 port 27015 to DayZ game port 31236 but kept the same stats/real-time stats, lol that's stupid no?
chimaera500PM
#34
May 17, 2023 8:52 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 4091
brainoh wrote:
So who did that? server change himself from cs1.6 port 27015 to DayZ game port 31236 but kept the same stats/real-time stats, lol that's stupid no?


In case you missed it: My server was deleted, what could have caused this?.

The new server did not have the same stats.
As you can see from the 'Historical Data' and 'Server Ranking' graphs
all history, such as it is, began the day it was added.

It has no player history and has been incorrectly added as a DayZ server - ranked at the bottom of DayZ ranking when added.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
dzairgamingPM
#35
May 17, 2023 10:10 AM
Joined: Oct 01, 2016
Posts: 100
chimaera500 wrote:
brainoh wrote:
So who did that? server change himself from cs1.6 port 27015 to DayZ game port 31236 but kept the same stats/real-time stats, lol that's stupid no?


In case you missed it: My server was deleted, what could have caused this?.

The new server did not have the same stats.
As you can see from the 'Historical Data' and 'Server Ranking' graphs
all history, such as it is, began the day it was added.

It has no player history and has been incorrectly added as a DayZ server - ranked at the bottom of DayZ ranking when added.





Bro u still don't get it, stats on "DayZ server" are the same stats of my cs 1.6 right now.

Players inside "Dayz server" right now are the same as cs1.6 server, look at the map name? "dust2" its DayZ map!

Look at the screenshots.
I mean that Dayz Server doesn't exist at all, 51.210.54.85 is my machine.
even if I try to Re-add 51.210.54.85:27015 (says that already exist on database) lol
Last edited by: dzairgaming May 17, 2023 10:15 AM
chimaera500PM
#36
May 17, 2023 10:19 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 4091
If someone is mirroring your server you can block them via your firewall.

You don't currently have a registered server at: https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/

In fact I can't locate a server at 51.210.54.85:25015 at all using HLSW.

I see no reason why you cannot add your server back to Gametracker.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
dzairgamingPM
#37
May 17, 2023 10:22 AM
Joined: Oct 01, 2016
Posts: 100
chimaera500 wrote:
If someone is mirroring your server you can block them via your firewall.

You don't currently have a registered server at: https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/

In fact I can't locate a server at 51.210.54.85:25015 at all using HLSW.

I see no reason why you cannot add your server back to Gametracker.


it's 27015 not 25015.
Bro as I said nothing on my machine related (to DayZ port)
the bug is on your side (GT).

chimaera500PM
#38
May 17, 2023 11:53 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 4091
You specifically posted a link https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/ in your top post.

If your server is on query port 27015 you should be able to change the server name, take ownership, delete the server and add it back correctly.



__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
dzairgamingPM
#39
May 17, 2023 3:01 PM
Joined: Oct 01, 2016
Posts: 100
chimaera500 wrote:
You specifically posted a link https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:25015/ in your top post.

If your server is on query port 27015 you should be able to change the server name, take ownership, delete the server and add it back correctly.




yes, my bad sorry.
but the problem I can't add the 27015 server, says already exists on the database.
https://www.gametracker.com/server_info/51.210.54.85:31236/ and this one is not on my servers list. how to claim it or delete it.
chimaera500PM
#40
May 17, 2023 3:22 PM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 4091
Not to worry

It is your server.
Shut it down and follow the procedure for claiming the server.
Once you have claimed it, then delete it and add it back.

Gametracker queries the query port for server details such as the name, not the join port.


__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
PREV 1 2 3 4 5 NEXT