Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Bug Reports [RESOLVED] > Server banners no longer display
PREV 1 2 3 4 NEXT
bitcrusher369PM
#1
Server banners no longer display
Jun 08, 2017 11:53 PM
Joined: Jan 16, 2017
Posts: 27
They no longer display because of the new implementation you have put into your website that checks your browser before entering.
syle22PM
#2
Jun 09, 2017 12:01 AM
Joined: May 17, 2009
Posts: 2
Confirm this is happening to me too
cyanflarePM
#3
Jun 09, 2017 12:53 AM
Joined: Aug 11, 2014
Posts: 1
chimaera500PM
#4
Jun 09, 2017 3:14 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2380
CloudFlare is activated when there is a high level of DDOS attack.

It is not a new feature, and though it can be annoying for users, it appears to be necessary in order to protect the Gametracker servers.

When the attacks slow or are eliminated, CloudFlare protection is turned down/off and normal service is returned.

I can assure you that Gametracker server managers are perfectly aware, and will always return to normal service as quickly as possible.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.


Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQs | General Help
m0rpheus_irPM
#5
Jun 09, 2017 6:01 AM
Joined: Jun 06, 2017
Posts: 1
Hello all.
I have a little problem with the server banners.

I'm using the '160-PIXEL WIDE GARRY'S MOD SERVER IMAGE BANNER'.
After some hours it just disappears and I have to visit the server_info link to make it work again. And I have to do that every time.

Do I have to claim the server first to make it work like 'forever'.
chimaera500PM
#6
Jun 09, 2017 6:26 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2380
As per my previous response; ClouFlare is currently enabled.
This may require refreshing pages to see banners.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.


Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQs | General Help
redeerPM
#7
Jun 09, 2017 8:46 AM
Joined: Aug 12, 2008
Posts: 8
chimaera500 wrote:
As per my previous response; ClouFlare is currently enabled.
This may require refreshing pages to see banners.



Hi,not working still. Don't see banners.
chimaera500PM
#8
Jun 09, 2017 8:54 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2380
I am seeing everything fine, sometimes needing to refresh.

Maybe you could provide a url to a page that is not working?

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.


Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQs | General Help
hitman-zmPM
#9
Jun 09, 2017 8:55 AM
Joined: Oct 13, 2013
Posts: 134
i can see banners just fine i think the problem is in your Broser .
Last edited by: hitman-zm Jun 09, 2017 9:03 AM
stefanzokaPM
#10
Jun 09, 2017 9:21 AM
Joined: Jul 06, 2012
Posts: 1
No, you're browser caching images so u can see banners. New visitors do not have cached banners so they can't see actual server status. Give some IP's from attack, public it
PREV 1 2 3 4 NEXT