GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1063 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
OverWatch Project

Fiind o comunitate de gaming destul de dezvoltata, mai ales pe plan de Counter-Strike 1.6 cat si Counter-Strike: Global Offensive, am implementat un nou grad sub numele de OverWatch.


I: De ce s-a creat acest grad?
R: In urma cu cateva saptamani, a avut loc o sedinta cu toti Managerii CS 1.6 din comunitatea noastra, acestia au supus la vot sa cream o mica unitate de jucatori profesionisti si cu ochiul format pentru a da un verdict oricarui membru din comunitatea GAMING din Romania.

I: Ce inseamna acest grad 'Overwatch'?
R: Prin acest grad facem referire la un grup de jucatori ce au o anumita experienta in materie de Counter-Strike, cu ajutorul careia pot da un verdict in ceea ce priveste un demo facut asupra unui alt jucator suspect de joc murdar [coduri/scripturi/configuri s.a.m.d.]


I: Cum poti face parte din echipa Overwatch Indungi?
R: Ca sa faci parte din echipa noastra, trebuie inainte de toate sa creezi o aplicatie [prin sistemul Aplica pentru Grad], candidatii vor fi alesi pe baza activitatii la nivel de CS 1.6 / CS:GO cat si istoricul acestora in lumea gamingului romanesc. Nu vor fi alesi cei ce au VAC Ban/ Nu vor fi alesi cei ce au primit BAN pe serverele de EAC/War s.a.m.d.

Aplica pentru grad AICI!
Posted by atenus
May 16, 2015 6:48 PM
COMMENTS