GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1062 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
Featured Photo IndungiTV sustinut de iBen
IndungiTV revine!

Acum cu un nou prezentator care este pregatit pentru a face divertisment in lumea jocurilor prin prezentarea lor etc. Este un proiect pe care il demaram in speranta ca vom realiza o audienta cat mai mare iar noi sa fim pe placul vostru. Nu urmarim cu acest stream sa fim profesionisti insa cu siguranta vom urmari sa ne distram cat mai mult pe seama sesiunii de emitere. Pentru moment nu prezentam nici un program de emisie insa cu siguranta ne vom face unul in functie de programul celor care ne urmaresc. Cateva detalii si cuvinte in avans despre acest proiect.

Adresa stream: IndungiTV by iBen
Program: ----

Subiectul sesiunilor de emitere:

Counter-Strike Global Offensive - informatii despre joc, ce se mai intampla prin comunitate, performantele care le mai atingem etc.
Prezentare jocuri noi si stiri - vedem ce surse ne vom alege pentru a putea prezenta si comenta impreuna cu voi unele jocuri noi aparute
Interviuri - dialog public cu diferite persoane din comunitate sau din conducerea comunitatii, ne putem astepta chiar si la un dialog public cu unii dintre sponsori etc. (dialogul public presupune ca voi cei ce ne urmariti sa puteti adresa intrebari)
Facebook - Intrebarea serii, vom adresa o intrebare pe facebook iar toti cei raspund corect vor intra intr-o tombola pentru un premiu pus la bataie (mai multe informatii vor fi oferite pe stream)
Alte activitati ...

Acum una dintre cele mai interesante parti ale streamului este ceva de Giveaway!
Vom avea mai multe categorii de Giveaway printre care Premium Giveaway si Follower Giveaway ...

Premium Giveaway
- se vor oferi mai multe intrari de donatii ,la un numar minim de intrari se va da strarul la tombola pentru un premiu de cel putin 3-4 ori mai mare decat donatia. Fiecare donatie va ofera sansa sa participati la o tombola, cu cat mai multe donatii cu atat mai multe sanse de castig. Procentul pentru participantii Premium Giveaway este de pana la 90%.
Follower Giveaway - persoanele care ne urmaresc pot castiga si ele un premiu care nu este atat de valoros insa se ofera
Open Case - vom deschide cat mai multe cutii de CS:GO posibile din donatiile voastre iar rezultatul lor urmeaza sa il oferim ca giveaway!

Pentru giveaway cat mai des si premii cat mai scumpe sunt necesare cat mai multe donatii, persoanele care doneaza vor fi afisate pe o pagina permanenta care contorizeaza intreaga suma donata de fiecare persoana in parte.

Urmeaza sa anuntam evenimente si programe in cel mai scurt timp posibil ...


Donatii acceptate:

Chei/cutii/arme CS:GO pot fi donate prin trade/trade offer pe profilul - vezi profilul steam
Donatii prin SMS/PayPal se accepta la adresa unica - vezi contul stream pe billing
Pentru detalii suplimentare in ceea ce consta donatiile contacteaza-l pe iBen


Va asteptam in numar cat mai mare!


Posted by atenus
Mar 02, 2014 9:19 AM
COMMENTS