GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1063 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
Recrutare Jurnalisti Indungi Romania
RECRUTARE JURNALISTI INDUNGI ROMANIA

Esti pasionat de jocuri , si doresti sa faci parte dintr-o echipa de jurnalisti profesionisti ? Impartaseste-ti pasiunea impreuna cu ceilalti si inscreie-te in echipa de Jurnalisti Indungi Romania .

Ce trebuie sa stii/cunosti pentru ca sa te recrutam:
- Experienta si cunostiinte bune legate de domeniul jocurilor si a "gaming"-ului. Mai exact, sa cunosti/sa fi jucat o gama larga de jocuri (jocuri noi, vechi,strategii,FPS,3rd person,adventure.. etc)
- Originalitate si creativitate. Prezentarile/reviewurile pentru jocuri vor trebui sa fie facute in mare parte de catre voi. Nu vrem ca aceasta categorie sa fie plina de prezentari/reviews copiate de pe alte site-uri si sa ne facem de ras ca nu suntem in stare sa facem niste articole originale.Desigur, aceste prezentari/reviews vor fi pe scurt(n-o sa va ceara nimeni sa scrieti romane, doar 2-3 idei legate de fiecare aspect al jocului)
- Obiectivitate. Prezentarile/reviews facute trebuie sa fie cat mai obiective. Daca tu esti fanul nr 1 al unui joc, trebuie sa il privesti dintr-un mod obiectiv, precizandu-i si aspectele negative, si vice-versa(daca urasi un anume joc, iar jocul respectiv chiar are aspecte/elemente bune, trebuie sa le precizezi)
- Putin timp liber. N-o sa va ocupe foarte mult din timp, fiecare membru din acest grup va primi(sau ne intelegm intre noi) unul sau mai multe jocuri la care va trebui sa le faca prezentare/review in decursul a 5-6 zile(pentru o prezentare de cateva randuri, sigur nu veti fi nevoiti sa pierdeti foarte mult timp.


Depunde aici o cerere


Sursa
Posted by c0smina
Jul 25, 2012 2:25 PM
COMMENTS
Comunitatea Rogather va ofera o gama variata de servicii de gaming,precum si concursuri cu premii.Redescopera placerea jocului de counter strike numai pe serverele noastre.Va asteptam pe www.rogather.ro


Comunitatea RoGather va ofere servere de counter strike de o calitate exceptionala la cele mai mici pretzuri de pe piatza.
Beneficia-ti de:
-Adresa DNS RoGather.Ro
-Sectiune pe forum pentru serverul respectiv
-Grad pe sectiunea serverului
-Canal pe team speker pentru server
-Admine pe serverele de WAR ale comunitatii
Aceasta oferta este valabila numai pentru serverele ce vin in comunitatea RoGather Detalii pe http://rogather.ro

Te astept pe serverul oficial al comunitatii RoGather
CS.RoGather.Ro
Viziteaza www.ROGATHER.RO
Posted by sss-severin
Mar 21, 2013 6:52 PM