Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
DOBS | DIRTY OLD BASTARDS 137 MEMBERS:
Home
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
DOBS Romania
Cu drag şi entuziasm deshidem oficial porţile virtuale către DOBS Romania, noua noastră comunitate de gaming la care ne chinuim de ceva vreme , cu amânări peste amânări care au avut treabă ba cu lipsa mâinii de lucru, ba a chefului, ba a banilor. Dar iată-ne aici, mândri şi nerăbdători!

Mno bun.

DOBS România pune la dispoziţie tuturor jucătorilor şi pasionaţilor de gaming în general următoarele platforme:

BLOGUL DOBS

Atunci când accesezi dobs.ro ajungi pe blogul comunităţii, unde vei găsi articole despre gaming (recenzii, trailere, evenimente live etc), informaţii despre proiectele principale ale comunităţii şi o galerie faină cu tot felul de imagini care să te inspire.

Ce faci pe BLOG? Simplu: citeşti, comentezi, dai like (dacă vrei), te informezi şi donezi pentru gradul High Class Member (în felul acesta ne susţii eforturile financiare lunare şi, în schimb, primeşti o serie de beneficii – mai multe detalii la SHOP).

FORUMUL DOBS

Accesează forum.dobs.ro sau dă click pe FORUM în tabul de sus pe dobs.ro.
Aici e greul comunităţii, ca să zicem aşa. Tot ce ţine de comunitate, reguli, tutoriale, servere de gaming, design, cereri şi suport găseşti acolo.

Pentru o experienţă cât mai bogată, petrece timp pe pagina profilului tău şi descoperă sistemul de trofee şi realizări la care ai acces şi care te vor ajută să te diferenţiezi în comunitate! De asemenea, tot pe pagina ta profil vei putea să-ţi integrezi conturile de Steam şi Teamspeak cu cel de forum (te lăsăm pe tine să descoperi beneficiile).

Bineînţeles, din dorinţa de a păstra un nivel de interacţiune matur şi bazat pe respect reciproc, te invităm să citeşti cu atenţie regulamentul comunităţii, pe care îl vei găsi pe forum.

DOBS LEAGUES

Accesează leagues.dobs.ro sau dă click pe LEAGUES în tabul de sus pe blog.
LEAGUES este zona dedicată echipelor şi competiţiilor DOBS. Vrei să participi în vreo competiţie (turneu, ligă, ladder, warnight, warday etc? Ai o echipă de joc (CS, CS:GO, LOL etc.) şi vrei să-i construieşti o pagină dedicate, în care sa apară statisticile voastre, meciuri castigate, bannerul echipei, componenţa şi multe altele? Pe LEAGUES vei face asta.

Aici vom desfăşura toate tipurile de competiţii şi te invităm să intri, să-ţi faci cont, să creezi pagina echipei tale (dacă eşti lider de echipă) şi să te inscrii în competiţiile existente.

Ce-ar mai fi de spus… păi mare lucru, nu prea.
Te lăsăm pe tine să descoperi toate cele pe DOBS, pentru că sunt multe şi, de asemenea, ne bucurăm enorm să te avem alături!

Bun venit!
Echipa DOBS
Jul 04, 2016 10:03 AM
GAME SERVERS
There are no servers assigned to this clan.
About Us
3 baieti si-au pus capetele si buzunarele la contributie cu gandul de a aduce un suflu nou in lumea gaming-ului din Romania. Ne straduim sa iti oferim o experienta unica atat ca membru al comunitatii, cat si ca jucator pe serverele noastre si depunem tot efortul ca tu sa te simti bine la noi.
Links
DOBS | Dirty Old Bastards
DOBS Leagues
DOBS Forum
Twitch
Steam Group
YouTube Channel
Facebook Page
DOBS TeamSpeak
CALENDAR
April May 2024 June
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
GAME RANKING
World Rank
263rd out of 141788
100th
Game Rank
TeamSpeak TeamSpeak 1
Minecraft Minecraft 28
Team Fortress 2 Team Fortress 2 32
Counter Strike Global Offensive Counter Strike Global Offensive 109
Counter Strike 1.6 Counter Strike 1.6 225
TeamSpeak 3 TeamSpeak 3 236