Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
AVULON 20 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
Posts:   Topics:   VIEW FORUM
NEWS
Castigatoti extragere AWP si ARENA Iulie 2019!
Pentru luna Iulie 2019 avem urmatorii premiati:

Castigatori AWP:
[*] Smoke
[*] dobre
[*] ZENØ
[*] TRZ
[*] InOc3nT

Castigatori ARENA:
[*]Goku
[*]Decrypt
[*]Miracle
[*]FeaR
[*]la flotari puiu


FELICITARI!

Video extragere: https://youtu.be/ylyGAAVIYO8

Posted by avulon   0 Comments
Aug 01, 2019 10:55 AM
NOU! CONCURSURILE DE CSGO, de vară, ale serverelor AVULON.RO
Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!
Pentru cine nu a aflat încă şi chiar şi pentru cei care s-au „prins” din mers, începând cu luna iulie 2019, la doar câteva zile distanţă după Premierea Concursului de CSGO pe echipe, „Ultimate Headshot”, avută loc la Târgu-Mureş … pentru curioşi, a se citi postarea anterioară… ei bine, pe serverele domeniului AVULON.ro au şi început concursurile de vară, of course, „dotate” cu premii. Astfel…

Pe serverele AWP.Avulon.ro şi ARENA.Avulon.ro au început concursurile lunare, pentru obţinerea celor mai multe puncte de joc şi premierea jucătorilor de CSGO din TOP 10, ale ambelor servere, PREMIILE pentru această primă lună de concursuri, reprezentând 5 VIP-uri oferite în sistem de extragere (random).

În schimb, pentru serverul GO.Avulon.ro, concursul pentru stabilirea celor mai buni jucători de CSGO, din TOP 10, pentru această primă lună, va avea „puse la bătaie” următoarele premii:

Locul 1 = 25 euro/wallet
Locul 2 = 15 euro/wallet
Locul 3 = 10 euro/wallet
Locurile 4 -10 = VIP valabil pentru 3 servere de joc/1 lună
Locurile 11-20 = VIP valabil 1 server/1 lună

Marele PREMIUL „GO”:
Locurile 1-100 – (extragere random) = 1 pachet (fizic) alcătuit din 3 cuţite reale, fizice, marca Commando/Karambit/Buterfly.

NOTĂ:
Începând din luna septembrie, PREMIILE oferite pentru concursurile de pe toate cele 3 servere de joc GO.Avulon.ro, AWP.Avulon.ro şi ARENA.Avulon.ro vor avea aceiaşi valoare financiară şi vor fi oferite după acelaşi sistem de premiere, oferit acum pe serverul de GO.Avulon.ro!

În calitate de pasionat jucător de CSGO, vă doresc tuturor participanţilor la concursurile oferite de AVULON.ro, succes la fraguri!

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”
Posted by avulon   0 Comments
Jul 19, 2019 4:00 PM
ULTIMATE HEADSHOT: PREMIEREA Concursului de CSGO pe echipe, 5vs5! (filmarea plus fotografiile de la eveniment)
Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

Voi fi scurt, pentru că nu prea am ce comentarii să fac în această postare. Cel mai bine e să las imaginile video-clipului postat pe pagina noastră de youtube, să vorbească de la sine… Aici aveţi link-ul pentru vizionare… https://youtu.be/B-nADSNuLFo iar fotografiile care pot fi descărcate de aici… https://drive.google.com/drive/folders/1lpNwbjIY7vYcC-wacIaSV0G3N1BJT-aA?usp=sharing sunt martore mute ale evenimentului de neuitat.
Sper asta, în calitate de organizator!

Premierea a avut loc la Târgu-Mureş, în perioada 19-20 iunie 2019, premiere la care au participat 50 de persoane; 20 au fost membrii celor 4 echipe finaliste ale concursului, (unii jucători fiind însoţiţi de manageri şi părinţi) iar restul „omenirii” au fost adminii mei de suflet, de pe serverele Avulon.ro, parte dintre ei fiind însoţiţi de soţiile lor.

Întâlnirea de la Târgu-Mureş ne-a oferit totodată, şi prilejul ca jucătorii celor 4 echipe finaliste să se cunoască şi personal, nu doar după nick-urile folosite în meciurile de CSGO iar nouă, membrilor comunităţii Avulon.ro, să ne cunoaştem şi să ne vedem şi faţă în faţă, pentru prima oară de la constituirea comunităţii Avulon.ro!
Nu-mi mai rămâne altceva de adăugat, decât că le mulţumesc tuturor pentru atmosfera plăcută şi prietenia legată între noi, în acele 2 zile călduroase, de iunie.

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”
Posted by avulon   0 Comments
Jun 30, 2019 2:32 AM
DESCHIDE POLIŢIA este echipa câştigătoare a Concursului pe echipe 5 vs 5 „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de 3000 euro! Jucătorii amatori de la echipa de mixt DESCHIDE POLIŢIA i-au bătut pe jucătorii profesionişti ai echipei NEXUS G
...ECHIPELE FINALISTE ale Concursului de CSGO pe echipe – 5 vs 5 – ULTIMATE HEADSHOT sunt următoarele:


* Locul I – Deschide Poliţia
* Locul II – Nexus Gaming
* Locul III – The Punks
* Locul IV – Nexus Academy (forfeit).

Detalii aici
Posted by avulon   0 Comments
Jun 10, 2019 1:58 AM
În meciurile disputate joi şi vineri seara, Nexus Gaming le-a acordat sub formă de autograf, 1 (un) singur punct, puştilor de la Ravens, din mărinimia lor grandioasă, Doxa Esports i-a pus la colţ, pe cei de la Crooks, în vreme ce Eazy Company i-a
...Iniţial, profesioniştii de la Nexus Gaming au fost precum nişte Tyrannosaurus; însetaţi de sânge şi flămânzi după câştig! Echipa puştilor de la Ravens, nu le-a ajuns nici măcar pe o măsea!...
Detalii aici
Posted by avulon   0 Comments
Jun 01, 2019 2:51 AM
PREV 1 2 3 4 NEXT View 5 20 items per page
About Us
Links
Avulon.ro
CALENDAR
July August 2019 September
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
GAME RANKING
World Rank
92nd out of 137955
100th
Game Rank
Counter Strike Global Offensive 18
TeamSpeak 3 43