Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
KINGSCS @ SINCE 2017 6 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Forum Home > REGULAMENT > Regulament General
sidoniaPM
#1
Regulament General
Nov 08, 2016 5:48 PM
Sidonia Founder - Joined: Jan 06, 2016
Posts: 2
1. Forumul es KingsCste destinat în principal discuţiilor despre e-sports şi jocurile care sunt prezente în cadrul competiţiilor de gaming.

a) Moderatorii deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă fără să dea (în mod necesar) explicaţii în momentul în care consideră că discuţia respectivă nu aduce un plus de valoare forumului.

2. În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici. Acţiunea de a scrie un mesaj pe forum înseamnă o acceptare tacită a conţinutului prezentului regulament, indiferent dacă l-aţi citit sau nu.

3. Moderatorii/administratorii au dreptul să aplice sancţiuni ce pot varia de la un simplu avertisment la blocarea (ne)determinată a unui cont. Aceste sancţiuni sunt aplicabile tuturor utilizatorilor care nu respectă punctele incluse în prezentul regulament.

a) Nu se încurajează sub nici o formă goana după posturi. Nu se oferă nici un premiu celui care depăşeşte recordul de posturi pe zi. Scrieți un mesaj doar dacă ceea ce aveţi de spus are legătură cu discuția în cauză. Nu este permisă abaterea de la profilul secţiunilor acestui forum. De asemenea, este recomandată folosirea opţiunii Search pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi nu a fost deja discutat.

b) Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "aşa e" etc), promovarea pirateriei şi scrierea de mesaje care contravin legilor ţării noastre.

c) Fiecare utilizator este responsabil în totalitate de ceea ce scrie. Conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.

d) Sunt interzise subiectele de discuţie sau reply-urile care sunt menite să producă scandal (flame-uri) - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care participă la aceste scandaluri vor fi sancţionaţi.

e) Nu se acceptă clonele. Dacă un user este banat temporar şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, administratorii vor bana conturile create. Lucru valabil şi pentru conturile folosite pentru a cere explicaţii înainte de expirarea unui ban temporar. Această regulă este retroactivă.

f) Recidiva, chiar şi în cazul abaterilor uşoare, se consideră factor agravant.

g) Spam-ul publicitar (inclusiv prin intermediul mesajelor private) este strict interzis.

h) Cererile warez (piraterie) nu vor fi tolerate. Deci nu întrebați cum să folosiți crack-uri, unde să băgați serial number-uri luate de pe net, cum să utilizați No-Steam ș.a.m.d.

4. Semnătura unui utilizator va avea maxim 4 rânduri și nu trebuie să abuzeze de link-uri, smilie-uri sau imagini. Ne rezervăm dreptul de a edita semnăturile ce încalcă acest subpunct.

a) Avatarii, custom title-urile, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă sau pornografică. Mesajul lor nu trebuie să producă confuzie între calitatea de user şi cea de moderator / administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Este interzisa promovarea unui site / serviciu comercial prin intermediul unui avatar. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii.

5. Orice plângere împotriva unui alt user (folosind sau nu opţiunea Report) va fi soluţionată de moderatorul secţiunii respective sau, dacă este necesar, de un administrator. Decizia unui administrator este definitivă privind cazul respectiv.

6. În orice situaţie neacoperită specific de prezentul regulament, administratorii forumului au întotdeauna ultimul cuvânt.

Bb
Last edited by: sidonia Feb 12, 2018 4:57 PM