Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
INCREDIBLE COMMUNITY 57 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
Mir se erdhet !
IncredibLe ësht komuniteti me i madhë shqiptar, i lojrave virtuale, njera nga to ësht Counter-Strike 1.6, e cila ësht lojra me e përhapur në trojët shqiptare.
Në këtë moment ne këmi mbi 10 servera zyrtare Counter-Strike profesionale dhe të zhvilluara mirë, të vendosur dhe projektuar për të krijuar një atmosferë luksoze (4 servers janë në Top 15 GameTracker).
Posted by big-extrainc
Aug 29, 2013 4:33 PM
COMMENTS
Hello everyone,
This is my tournament http://universalhardcoretournament.forumfree.it/ but at this time has finish (cod4).
Towards the end of September I would reopen hope with many more clans and best anticheat. The rules are basic: 5v5 NO P90, NO clay... If you are interested add me on xfire '' manfroo '' and contact me by writing UHT. Please contact me as quickly as possible to better organize. We play for fun and not for PRIZES and FREE ENTRY. Thanks for your attention

mANF.
Posted by manf
Jun 17, 2015 4:03 AM