Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
85031
Players:
8708
toastfacekillahPM
#1
No IWD files found in /main
Aug 07, 2010 10:00 AM
Joined: Aug 2010
Posts: 1
I just installed COD4 and installed all the updates, and punk buster stuff and I go to go on my favorite server and it says:

WIN_IMPROPER_QUIT
(If I click yes or no)

Error during initialization
No IWD files found in /main


Is their something I did wrong or what? Help please!
samthebestPM
#2
Apr 26, 2011 6:55 PM
Joined: Apr 2011
Posts: 1
Im having the same problem did u manage to fix it?
pm_danny1997PM
#3
Nov 27, 2011 2:26 AM
Joined: Nov 2011
Posts: 1
well. search online for download iwd file, or here http://www.megaupload.com/?d=0I2ZTQQX hope this helps.
pcproblemsolverPM
#4
Feb 15, 2013 5:06 PM
Joined: Feb 2013
Posts: 1
hey man, I have found a fix!
just right click on Call of Duty 4: Modern Warfare,
go to properties andgo to language, then change the language to italiano.
It will make your game update which will collect all your files including main and you can then launch it and play!


If that doesnt work, try right clicking on it,
going to properties, local content, then verify game cache it will also collect all your files.

I hope i helped!!!
bondok22PM
#5
Feb 24, 2014 2:35 AM
Joined: Feb 2014
Posts: 1
i cant open this game becouse this (No IWD files found in /main) plz help
valascoPM
#6
Dec 25, 2014 5:14 AM
Joined: Dec 2014
Posts: 2
Guys have you found the solution for this because i am searching on the web for days and i cant find it. There are no servers listed in the mp-game and when i try to get into a mp-game via this site it keep on saying "win improper quit body"

Please help , many thx in advance
colddrinkPM
#7
Dec 25, 2014 7:20 AM
Joined: Sep 2012
Posts: 61
Mmmmh, seems you have an incomplete game version.. my advice is reinstall it agan
Visit My Clan Page!!
http://www.youtube.com/watch?v=WfAZ6vnt-Rw <-- TUTORIAL FOR COD4! 'KEY IN USE ERROR FIX!

[HELP] PunkBuster Wiki



Last edited by: burn Dec 25, 2014 8:21 AM
valascoPM
#8
Dec 25, 2014 12:51 PM
Joined: Dec 2014
Posts: 2
No, in fact its a retail version

but i find some solutions that could be helpful for everyone on this page;

http://steamcommunity.com/app/7940/discussions/0/882960308699923375/?l=brazilian