GameTracker > Forum > Bug Reports > ARK banner shows with incorrect colors
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Bug Reports > ARK banner shows with incorrect colors
mhkekPM
#1
ARK banner shows with incorrect colors
Dec 16, 2015 9:22 AM
Joined: Sep 12, 2011
Posts: 12
Hi, the colors of my ARK server banner seems to be incorrect. How can I resolve this?

This is my server banner: http://cache.www.gametracker.com/server_info/81.170.168.175:27045/b_560_95_1.png

This is what it's supposed to look like: http://cache.www.gametracker.com/server_info/108.61.116.83:21040/b_560_95_1.png

Regards, Mhkek
mhkekPM
#2
Mar 03, 2016 5:25 PM
Joined: Sep 12, 2011
Posts: 12
Still in need of help with this issue. Thanks!

Regards, Mhkek
chimaera500PM
#3
Mar 03, 2016 6:47 PM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 1575
I'm not really clear on what your concern is?
There is no server registered on gametracker with IP:Port 108.61.116.83:21040

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
You must use the forums please.


Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQ
mhkekPM
#4
Mar 11, 2016 5:47 PM
Joined: Sep 12, 2011
Posts: 12
chimaera500 wrote:
I'm not really clear on what your concern is?
There is no server registered on gametracker with IP:Port 108.61.116.83:21040


Hi, thanks for your response!

If you take a look at the banner of my server and compare it to any other ARK banner, you can clearly see that the colors are not correct on mine. The server that I used as an example in the first post (3 months ago) has apparently been closed. Just look at any other ARK server banner and you will see the difference. I simply wish that you could regenerate my banner or something so the colors looks like they should.

Regards, Mhkek
chimaera500PM
#5
Mar 11, 2016 6:32 PM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 1575
Okay, I found yours 81.170.168.175:27045
But the one below it (45.121.211.41:8997) looks near enough identical to me, though I agree others do appear different.

I can't do anything to help with this.
I can't speak for the development team, but I would expect it to be fairly low priority (just guessing).

Reply with your IP:port and an example of one that looks 'correct' (also IP:Port please), and I'll leave it for the developers to look at.

__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
You must use the forums please.


Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides and FAQ
mhkekPM
#6
Mar 18, 2016 7:22 PM
Joined: Sep 12, 2011
Posts: 12
chimaera500 wrote:
Okay, I found yours 81.170.168.175:27045
But the one below it (45.121.211.41:8997) looks near enough identical to me, though I agree others do appear different.

I can't do anything to help with this.
I can't speak for the development team, but I would expect it to be fairly low priority (just guessing).

Reply with your IP:port and an example of one that looks 'correct' (also IP:Port please), and I'll leave it for the developers to look at.



I understand it's not prioritated, however, I don't believe that it would be difficult to regenerate the image of my banner and it would be greatly appreciated since this affects the design of my webpage negatively.

The address to my server:
81.170.168.175:27045

Other examples of where the banner is correct:
144.76.61.203:27100
158.69.120.82:7777
63.251.107.26:7783
63.251.107.26:27019
63.251.107.27:27019

Regards, Mhkek
burnPM
#7
Mar 18, 2016 7:33 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10864
Banners already "regenerate" hourly.

When there is an update for you, it will be posting here. Bumping your topic does not expedite your request above other requests.
High Performance SSD Cloud @Vultr.com

I am a community user.
Note: I neither read nor reply to PMs asking for support. Please use the forums for questions.

Reporting abuse | Guides & FAQ